Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τους γιους του- Η πράξη τους κάνει το γύρο του διαδικτύου




Ο Daniel Medina επέστρεφε με τους δύο γιους του στο σπίτι τους όταν ξαφνικά του ζήτησαν να σταματήσει το αυτοκίνητο.
Τα δύο αγόρια είχαν δει έναν άντρα σε αναπηρικό καροτσάκι που προσπαθούσε να ξεχιονίσει έξω από το σπίτι του.


«Ημουν συγκεντρωμένος στην οδήγηση γιατί είχε χιόνι στο δρόμο και ούτε που είχα προσέξει τον άντρα στο αναπηρικό καροτσάκι», είπε μιλώντας στο Today ο Daniel Medina. «Ο μεγάλος μου γιος, Daniel, ξαφνικά μου είπε να παρκάρω για να τον βοηθήσουμε. Κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο και ο Daniel ρώτησε τον άγνωστο, μέχρι τότε σε μας, άντρα αν είχε άλλα φτυάρια».


Για περίπου μία ώρα τα δύο αγόρια, ηλικίας 10 και 6 ετών ( Dominic), ξεχιόνιζαν ώστε να μπορεί ο άντρας να μετακινηθεί με το αναπηρικό του καροτσάκι. « Η ευγνωμοσύνη του ήταν μεγάλη. Δεν σταματούσε να μας ευχαριστεί για τη βοήθεια που του προσφέραμε καθώς την επόμενη μέρα θα έπρεπε να πάει με το αυτοκίνητό του που ήταν στο γκαράζ στο γιατρό και θα έπρεπε να το ακυρώσει αν δεν τον βοηθούσαμε» ανέφερε ο Daniel Medina.

Ο ευτυχής πατέρας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για τους γιους του.


Αλλωστε ήταν αυτός που ανάρτησε τη φωτογραφία στην σελίδα του στο facebook αποσπώντας φυσικά χιλιάδες likes και εγκωμιαστικά σχόλια για την ανατροφή των παιδιών του.

Η μητέρα των παιδιών που ζει στο Μεξικό χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι κι αυτό ήταν που ώθησε τα παιδιά να βοηθήσουν τον άγνωστο άντρα. " Θέλουν να πιστεύουν ότι όταν και η μαμά τους θα χρειαστεί βοήθεια, θα μπορεί κάποιος να της την προσφέρει" , είπε ο πατέρας των αγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου