Σύμφωνα με την Daily Mail, η 83χρονη και ο 88χρονος πέθαναν στο νοσοκομείο Saint Thomas West Hospital του Νάσβιλ πριν από δύο εβδομάδες, δηλαδή λίγες μόνο μέρες πριν κλείσουν 64 χρόνια γάμου.
Λίγο καιρό πριν φύγει το ζευγάρι από τη ζωή, εκείνη ήταν καλά στην υγεία της και στεκόταν στο πλευρό του άρρωστου συζύγου της στο νοσοκομείο, κρατώντας του σφιχτά το χέρι ενώ εκείνος χειροτέρευε. Με οξεία νεφρική ανεπάρκεια και εξασθενημένη καρδιά, ήταν φανερό πως ο αγαπημένος της σύζυγος δεν θα έβγαινε νικητής από αυτήν την τελευταία μάχη. 
Το γεγονός ότι θα έχανε τον άνδρα που στάθηκε το στήριγμά της για μια ολόκληρη ζωή ήταν κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν μπορούσε να αντέξει η ηλικιωμένη γυναίκα.
Ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο την έφερε σχεδόν αστραπιαία σε εξίσου κρίσιμη κατάσταση με τον 88χρονο σύζυγό της, και οι γιατροί αποφάσισαν να τους βάλουν στον ίδιο δωμάτιο στην εντατική, ώστε να περάσουν μαζί τις τελευταίες τους ώρες σε αυτόν τον κόσμο.
Η φωτογραφία τους να κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου καθώς φεύγουν από τη ζωή είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή και προκαλεί πραγματικά ανατριχίλα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκείνη σταμάτησε να αναπνέει το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου. Ο γιος του ζευγαριού έσκυψε πάνω από το κρεβάτι του πατέρα του και του ψιθύρισε τα δυσάρεστα νέα. Ο 88χρονος έστειλε ένα φιλί στη γυναίκα του και ξάπλωσε πίσω, συνειδητοποιώντας ότι δεν είχε πια άλλο λόγο να αγωνίζεται. Λίγες ώρες αργότερα ήταν νεκρός.