Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Η αντίδραση του Αγιου Βασίλη στον πιτσιρικά που έχει αυτισμό ειναι απίθανη



Μία μαμά πήγε με το παιδί της σε ένα εμπορικό κέντρο του Μίσιγκαν, όπου και συνηθίζεται ένας Άγιος Βασίλης να περιμένει τα παιδιά για φωτογραφία και δώρα, όπως άλλωστε και σε όλο τον κόσμο. 
Αυτή η περίπτωση όμως είναι ιδιαιτέρως τρυφερή και η μαμά του πιτσιρικά θεώρησε χρέος της να το δημοσιοποιήσει.
Για τον μικρό Landon, ο αυτισμός είναι πολλές φορές αιτία προβλημάτων γιατί δεν τον αποδέχονται όλοι. Η μαμά του Naomi Johnson, πόσταρε τη φωτογραφία του γιου της στην αγκαλιά του Αη Βασίλη, ο οποίος του είπε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ καλό παιδί και να μην το αμφισβητεί αυτό, παρόλο που οι άλλοι δεν κατανοούν την προσωπικότητά του. 

Η λεζάντα στη φωτογραφία έγραψε: «Ειχα μία φανταστική εμπειρία με τον Αγιο Βασίλη στο RiverTown Crossings Mall και θέλω να τη μοιραστώ: Το παιδι μου είναι υπέροχο. Εχει τις δύσκολες στιγμές του αλλά ειναι υπέροχο. Πήγε στον στρουμπουλό κύριο, ειπε αυτα που ήθελε και έφυγε. Οσο περιμέναμε όμως να βγουν οι πρώτες φωτογραφίες, ο γιος μου γύρισε πισω γιατί ήθελε να πει στον Αη Βασίλη ότι έχει αυτισμό. Χτυπούσε τα χέρια του όλο χαρά και προσμονή να πει τα νέα στον κύριο με τα κόκκινα... Ο Αη Βασίλης τον έβαλε να καθίσει δίπλα του και πήρε τα χέρια του γιου μου στα δικά του και άρχισε να τα τρίβει, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Τον ρώτησε αν τον ενοχλεί που έχει αυτισμό και ο Landon είπε ότι κάποιες φορές του δημιουργεί πρόβλημα. Ο Aη βασίλης του είπε ότι δε θα έπρεπε να τον ενοχλεί. Ο μικρός είπε ότι καμιά φορά μπαίνει σε μπελάδες στο σχολείο γιατι δεν τον καταλαβαίνουν, αλλά δεν είναι άταχτο παιδί. Μην ανησυχείς, του είπε ο Αη Βασίλης, γιατί εισαι πολύ καλό παιδί. Κάθησαν και μίλησαν για πέντε λεπτά τουλάχιστον με τον καλοσυνατο Αγιο να προσέχει κάθε λέξη του γιου μου. Κι εγώ του λέω κάθε μέρα ότι είναι ξεχωριστός αλλά τα λογια του Αγιου Βασίλη ήταν διαφορειτκά. Ο Λαντον ήταν δίπλα του και ήταν ο εαυτός του. Εχουμε γνωρίσει πολλούς ανθρώπους σε αυτό το ταξίδι της ζωής, αλλά αυτή η συνάντηση ήταν κορυφαία. Ζήτω στον Άη Βασίλη του RiverTown Crossings Mall. Είσαι εκπληκτικός!» 


Η μαμά έγραψε ότι η καρδιά της έλιωσε βλέποντας του δύο να συζητούν. Αυτός ο άνθρωπος πέρασε 5 λεπτά με το παιδάκι και τον ηρεμησε, άκουσε την κάθε του λέξη και του έδωσε θάρρος και θετική ενέργεια... «και αυτά τα πέντε λεπτά θα μείνουν με την οικογένειά μου για πάντα. Γιατί ο Αγιος Βασίλης του έδωσε το καλύτερο δώρο: Την αποδοχή».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου