Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ποια στοιχεία θα έπρεπε να ψάχνει κάθε γυναίκα σε έναν άντρα

Συνήθως οι άντρες έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ελκύουν τις γυναίκες κοντά τους.  Και οι γυναίκες έχουν όμως κάποια στάνταρ χαρακτηριστικά που ζητούν από εκείνους, η καθεμία ξεχωριστά, που διαμορφώνονται ανάλογα με το χαρακτήρα και τις προτιμήσεις της. Ποια, όμως, είναι εκείνα τα ιδανικά που θα έπρεπε μια γυναίκα να ψάχνει σε έναν άντρα;
  • Μια ενδιαφέρουσα συνολική εικόνα. Κακά τα ψέματα, κανείς και καμία δεν θα ενθουσιαστεί με κάποιον αν δεν του/της αρέσει η εξωτερική του εικόνα πρώτα. Οπότε θα ήταν παράλειψη να λείπει από τα στοιχεία που οφείλει να ψάχνει μια γυναίκα, όχι τόσο για την αναγκαιότητα αλλά για την συχνότητα εμφάνισης του. Παρόλα αυτά, η  ομορφιά είναι υποκειμενική, δεν έχει να κάνει με πρότυπα οπότε αρκεί να αρέσει στα δικά σας μάτια!
  • Να σας σέβεται. Ο σεβασμός είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερά μυστικά επιτυχίας των σχέσεων. Με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή, μπροστά σε κόσμο ή όταν είστε οι δυο σας. Δείχνει την εκτίμησή του σε εσάς και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
  • Ειλικρίνεια. Στην αρχή δεν θα μπορείτε να ξέρετε, βέβαια, αλλά γενικότερα οφείλετε να το έχετε στις προτεραιότητές σας και να ασχοληθείτε με αυτό στη συνέχεια. Η ειλικρίνεια και η εντιμότητα αποτελούν από τα παλιά ακόμα χρόνια , στοιχεία που κάνουν αυτόν που τα έχει να ξεχωρίζει.
  • Να νιώθετε ασφάλεια δίπλα του. Με πολλές έννοιες, όχι μόνο σωματική, καθώς δεν ψάχνετε σωματοφύλακα. Ασφάλεια όταν θα λείπει κάποια στιγμή από δίπλα σας, να ξέρετε που είναι και πως θα σας σκέφτεται όταν δεν είστε μαζί. Να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, να μην είστε ανήσυχες κάθε φορά που βγαίνει έξω χωρίς εσάς. Να μπορείτε, ακόμα, να βασιστείτε πάνω του όταν και αν το χρειαστείτε.
  • Να είναι διαλλακτικός. Είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ίσως μερικές διαφορετικές προτιμήσεις. Είναι λογικό να έχετε συγκρούσεις και καυγάδες που θα πηγάζουν από τη διαφορετικότητά σας. Το θέμα είναι να συνεννοείστε και στο τέλος να μπορείτε να συμβιβάζεστε με μία κοινή λύση που θα βρείτε.
  • Να έχει προσωπικότητα. Από εκεί ίσως και να ξεκινάνε όλα. Όταν κάποιος έχει προσωπικότητα, το δικό του μοναδικό χαρακτήρα, εκφράζει αυτόματα και μία δύναμη, μία λύση για πολλά προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν. Εκφράζει ισχύ, δυναμική και αυτονομία και δεν επηρεάζεται από γνώμες και απόψεις άλλων, ειδικά σε κρίσιμα θέματα είναι εκεί για να τα αντιμετωπίσουν.
Αυτά, λοιπόν, αποτελούν ίσως κάποια από τα πιο σημαντικά στοιχεία που οφείλουν οι γυναίκες να ψάχνουν σε έναν άντρα. Μπορεί να μην είναι μόνο αυτά, μπορεί να είναι άλλα τόσα ή ακόμα πολλά περισσότερα. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτά που ψάχνουν οι γυναίκες, να υπάρχουν και να αναζητούνται στους άντρες γιατί αποτελούν θεμέλιο για μια γερή και υγιή σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου