Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ξεκίνα την μέρα σου όμορφα

Για να είναι η μέρα σου όμορφη και δημιουργική, εξαρτάται μόνο από εσένα αλλά και από τον τρόπο που έχεις αποφασίσει να βλέπεις τα πράγματα. Πολλές είναι οι φορές που θα ξυπνήσεις και το μόνο που θα θες είναι να μείνεις κάτω από τα σκεπάσματα. Πολλές είναι οι φορές που δεν θα θες να βγεις από το σπίτι και άλλες τόσες που θα θες να μείνεις μόνος. Εαν πράγματι αυτά συμβαίνουν πιο συχνά πρέπει να σκεφτείς μόνο ένα πράγμα. Αξίζει; 

Αξίζει να αφήνεις την ζωή να περνάει έτσι και εσύ είτε από φόβο, είτε από θλίψη να μένεις πίσω; Μην τρομάζεις. Είναι φυσιολογικό κάποιες μέρες να είσαι στα κάτω σου και να μην θες να κάνεις τίποτα, όμως δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Στην συνέχεια θα δούμε κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την μέρα σου πιο όμορφη. 

Ξύπνα στην ώρα σου και ξέχνα την αναβολή. Έτσι θα έχεις όλο τον χρόνο που χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς. Όταν μπεις στην διαδικασία της αναβολής ταυτόχρονα μπαίνει και το μυαλό σου, κάτι που σίγουρα δεν θες. 

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις,είναι να πιεις νερό. Το σώμα σου μετά τον ύπνο χρειάζεται ενυδάτωση και εσύ είναι καλό να του την προσφέρεις. Εσύ το ήξερες πως η κόπωση και η χαμηλή ενέργεια οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο νερό που δεν πίνεις; 

Μετά άνοιξε τα παράθυρα και απόλαυσε το φως, μιας και αυτό βοηθάει το σώμα και το μυαλό να ξυπνήσει πιο γρήγορα. 

Πάρε το πρωινό σου και άκου την μουσική που σε ευχαριστεί. Μικρά πραγματάκια που μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση γρήγορα και εύκολα. 

Φόρα κάτι άνετο και στιλάτο. Το να νιώθεις όμορφα με την εμφάνισή σου θα σου δώσει την κατάλληλη αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να νιώθεις δυνατή. 

Να φροντίζεις τον εαυτό σου και να τον προσέχεις. Μέσα στην μέρα είναι καλό να κάνεις γυμναστική, έστω και λίγη ώρα. Θα δεις μεγάλη αλλαγή στο σώμα και στο μυαλό σου και θα δεις την αυτοπεποίθησή σου να φτάνει στα ύψη. Ξεκίνα στην ώρα σου! Έτσι θα έχεις την δυνατότητα να ευχαριστηθείς την διαδρομή σου, χωρίς άγχος και εκνευρισμό. 


Το πιο σημαντικό όμως απ’όλα είναι Ένα. Να ζεις με ευγνωμοσύνη. Μην ξεχνάς να ευχαριστείς την ζωή για όλα όσα σου προσφέρει. Όταν ζεις έτσι ξέρεις σε τι πρέπει να δίνεις σημασία και σε τι όχι. 

Χαμογέλα στον καθρέφτη κάθε πρωί και θα δεις την ζωή σου να αλλάζει. Σοβαρά τώρα. Προσπάθησε να το κάνεις μερικά πρωινά για να δεις κατά πόσο σε έχει βοηθήσει και μετά κάν' το τρόπο ζωής. 

Ας κλείσουμε λοιπόν όμορφα! Ο Jackson Brown είχε πει «Να είσαι ο πιο ενθουσιώδης και ο πιο θετικός άνθρωπος που ξέρεις». Όταν νιώθεις έτσι, κάθε μέρα σου θα είναι ευτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου