Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ένα 5λεπτο βίντεο για την Παγκόσμια μέρα της Μηνιγγίτιδας που σώζει ζωές! "Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε", λένε γιατροί απ’όλη την Ελλάδα και ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσπαθώντας να προστατέψουν τα παιδιά

"Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε". Με αυτό το σύνθημα γιατροί και παιδίατροι από όλη την Ελλάδα δημιουργούν αφιλοκερδώς ένα εκπληκτικό βίντεο ενημέρωσης, που πρέπει να δείτε για την Παγκόσμια μέρα της Μηνιγγίτιδας (#24HourMeningitis, που είναι στις 24 Απριλίου.


Μοιράσου αυτό το βίντεο και σώσε και εσύ μια παιδική ζωή από τη Μηνιγγίτιδα.
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γ.Πατούλης, παιδίατροι από όλη την Ελλάδα, ο Πρόεδρος κος Κ.Νταλούκας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής και τα μέλη της, γίνονται ένα στον αγώνα κατά της Μηνιγγίτιδας, μίας από τις πιο επικίνδυνες νόσους για τα παιδιά.

«Η μηνιγγίτιδα προλαμβάνεται και θεραπεύεται μόνο μέσω του εμβολιασμού», είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης στους γονείς όλης της χώρας.

Ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής κος Νταλούκας στο μήνυμα του σημειώνει τη συνεργασία γονιών και παιδιάτρων για την καταπολέμηση της νόσου, λέγοντας «Η ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ-Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Γονείς και παιδίατροι πρέπει να λειτουργήσουν με κοινό στόχο την πρόληψη για την καταπολέμηση της ασθένειας».


Μέσα σε λίγα λεπτά, γιατροί και παιδίατροι από όλη την Ελλάδα απαντούν με απλό τρόπο στα ερωτήματα και την αγωνία χιλιάδων γονέων για αυτή την επικίνδυνη και ύπουλη νόσο που στοιχίζει τις ζωές πολλών παιδιών στην Ελλάδα και αφήνει σε πολλά άλλα σοβαρές μακροχρόνιες συνέπειες.



Τι είναι η Μηνιγγίτιδα

-Ποιά είναι τα συμπτώματα και οι επιπτώσεις της;

-Ποιός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος πρόληψης;

Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα βρουν έγκυρες απαντήσεις οι γονείς στο ΒΙΝΤΕΟ.

Πλήθος άρθρων για την ενημέρωση σας για τη σοβαρή αυτή νόσο, μπορείτε να διαβάσετε, επισκεπτόμενοι τώρα το www.childrencare.gr την επίσημη σελίδα ιατρικής ενημέρωσης και πρόληψης για τα παιδιά που δημιούργησε αφιλοκερδώς η Ένωση Ελευθεροπεγγλεματιών Παιδιάτρων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου