Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΕΛ.ΑΣ: Το «σιρόπι βιασμού» Spanish Fly μπορεί να σκοτώσει. Το έριξαν σε φοιτήτρια στο Γκάζι



Τοξικό σε βαθμό που μπορεί να σκοτώσει είναι το περίφημο «Spanish Fly», γνωστό ως σιρόπι βιασμού, που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 31χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 22χρονης Αλβανίδας φοιτήτριας στο Γκάζι.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το φιαλίδιο με υγρή ουσία που βρέθηκε την Πέμπτη στο όχημά του δράστη στο Νέο Κόσμο έφερε την επιγραφή «Spanish Fly» στην ετικέτα του. Η κατανάλωσή του προκαλεί, σύμφωνα με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, απώλεια συνειδήσεως. Ανάλογο σιρόπι (με διαφορετικό όνομα) είχαν ρίξει στο παρελθόν στο ποτό κοπέλας που διασκέδαζε σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και έπεσε θύμα βιασμού.

Η νέα υπόθεση με το «Spanish Fly» ήρθε στο φως από καταγγελία 22χρονης φοιτήτριας, η οποία ανέφερε ότι άνδρας αλβανικής καταγωγής, μέλος της παρέας της, της έριξε υγρό στο ποτό, κατά τη διάρκεια διασκέδασης την περασμένη Τετάρτη σε μπαρ στο Γκάζι. Ξαφνικά άρχισε να ζαλίζεται και τότε ο 31χρονος προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της. Αντ’ αυτού, ωστόσο, την οδήγησε σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε.

Στη συνέχεια, την οδήγησε στο σπίτι της. Όταν η νεαρή συνήλθε, άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα από όσα βίωσε και τα μετέφερε στη μητέρα της. Ακολούθησε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων. Σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Νέο Κόσμο για τη σύλληψη του δράστη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνάντησαν συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι επίσης παρακολουθούσαν τον δράστη για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων έφτασαν στη διεύθυνση του δράστη στο Νέο Κόσμο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, όπου είχε οδηγήσει ο φερόμενος βιαστής το θύμα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο σημείο και προχώρησαν σε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου εκτός από το τοξικό υγρό βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 31χρονος κατηγορείται επίσης ως αρχηγικό μέλος οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα. Στην οργάνωσή του συμμετείχαν ακόμα τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα από την Αλβανία), ενώ σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν κάνναβη, κοκαΐνη, ζυγαριές ακριβείας και μετρητά. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου