Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τη δυσλεξία από τη Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής

mathisiakes2Ταχύρυθμο πρόγραμμα επιμόρφωσης με θέμα «δυσλεξία και εκπαίδευση-προσεγγίσεις και τεχνικές αντιμετώπισης» διάρκειας 2 μηνών διοργανώνει και θα λειτουργήσει, από τις 18 Νοεμβρίου, η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής,

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα  συνθέτει τήν ειδική αγωγή καί εκπαίδευση με την έρευνα καί εξετάζει με ολοκληρωμένο τρόπο όλους τους τομείς πού αφορούν στην εκπαίδευση των παιδιών με δυσλεξία. Περιλαμβάνει τα κυριότερα θεωρητικά, μεθοδολογικά και ερευνητικά ζητήματα που θέτουν οι μελέτες για τη δυσλεξία.
Διδάσκων του προγράμματος επιμόρφωσης της Μητροπόλεως είναι ο Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Καβαλιώτης, Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και  Ψυχολογίας του Εθνικού καί Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Ἀθηνών  Τρίτη μεταξύ 4 με 7 το απόγευμα. Στους συμμετέχοντες  θα δοθούν βεβαιώσεις, με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης.
Εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως ( Σισμάνογλου 18) από τις 20 Oκτωβρίου έως  τις 17  Νοεμβρίου, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και κατά τίς ώρες από 9 το πρωί. έως  τις 2 το μεσημέρι (υπεύθυνος επικοινωνίας  κ. Ιωάννης Θερμός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου