Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Δύο Ελληνικά F-16 αντιμετώπισαν μισή ντουζίνα τούρκικα


Απίστευτο μπορεί να είναι ,αλλά είναι πέρα για πέρα Αληθινό και δείχνει ακόμη και σήμερα ότι δεν φτάνει να έχεις μόνο Μαχητικά και Χειριστές στα χαρτιά αλλά και να το λέει η καρδιά σου! 

Μέχρι χτες το μεσημέρι & μετά και την προχθεσινή Μηδενική Τουρκική αεροπορική Παρουσία στο Αιγαίο δεν πέταξε τίποτε μέχρι την ώρα που τρία ζεύγη Τούρκικων Μαχητικών μπήκαν από τρία διαφορετικά σημεία στο FIR Αθηνών ! 

Το Α/ΤΑ απογειώνει άμεσα την ετοιμότητα της νήσου Σκύρου και ένα ζεύγος Μαχητικών F-16 από την «Μοίρα των Σκληρών» φεύγει σφεντόνα και φτάνει άμεσα στο σημείο Εισβολής των Τούρκικων! 

Το Α/ΤΑ δείχνει να αιφνιδιάζεται με την Παρουσία των Έξι Τούρκικων Μαχητικών που μπαινόβγαιναν στο FIR Αθηνών και ετοιμάζεται να απογειώσει και δεύτερο ζεύγος Μαχητικών …Αλλά όλοι μένουν καρφωμένοι στις Οθόνες τους όταν βλέπουν αυτό που ακολουθεί και δεν το πιστεύουν ! 

Τα Ελληνικά Μαχητικά αναχαίτισαν εναλλάξ τα Τούρκικα ζεύγη που ερχόταν και εν συνεχεία πήραν στο Κυνήγι το τελευταίο Τούρκικο ζεύγος που ήταν Οπλισμένο και το πήγαιναν μπρος πίσω με αποτέλεσμα να εμπλακούν τα Τούρκικα με τους δήθεν Βετεράνους Χειριστές τρεις φορές στην ίδια περιοχή ! 

ΟΙ Έλληνες Χειριστές άριστοι στις μανούβρες δεν άφηναν τα Τούρκικα να πάρουν ανάσα και τα ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την περιοχή άρον-άρον ! (και οι τρεις Εμπλοκές με διαφορά λεπτών συνέβησαν Βορειοδυτικά την νήσου Χίου) 

Η Τακτική και η Τεχνική που εφάρμοσαν οι Χειριστές μας πρέπει να διδάσκεται στις Σχολές Πολέμου της Συμμαχίας και των Κορυφαίων Χειριστών Μαχητικών του Κόσμου …Δεν είναι τυχαίο που οι Ισραηλινοί τους Σέβονται και τους θεωρούν τους Καλύτερους στο Κόσμο ! 

Η Επιστροφή των Μαχητικών μας στη Σκύρο και η Αναφορά του Επικεφαλής του Ζεύγους στο Α/ΤΑ ακούγεται απίστευτη …Πέρας Αποστολής επιθυμείτε κάτι άλλο ; 

Συμπέρασμα : Δεν σημαίνει οτι αν έχεις πολλά μαχητικά μπορεί και να κερδίσεις και ένα άλλο είναι αυτό που Χειριστές μας το λένε χαμογελώντας ,αλλά και πόσες εξόδους μπορείς να κάνεις και σε αυτό τον τομέα χτυπάμε πρωτιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου