Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Πώς να φτιάξετε χυμό από καρπούζι σε 60 δευτερόλεπτα!



Με αυτό το απίστευτο κόλπο μπορείτε να φτιάξετε χυμό από καρπούζι εύκολα και γρήγορα. Δείτε στο βίντεο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.


Αν υπάρχει ένα φρούτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι το Καλοκαίρι, τότε αυτό είναι το καρπούζι. Και αν υπάρχει ένας λόγος που δεν το τρώνε είναι γιατί πολλοί δυσκολεύονται με το κόψιμό του!

Στο παρακάτω βίντεο, ο χρήστης του Youtube FitLifeTV, παρουσιάζει έναν εύκολο τρόπο να πιούμε χυμό από καρπούζι. Συγκεκριμένα, η διαδικασία του είναι απλή και παίρνει απλά 60 δευτερόλεπτα. Στην αρχή, κάνει μια τρύπα στο καρπούζι, μετά παίρνει το ειδικό μπλέντερ και πολτοποιεί όλο το εσωτερικό του. Έτσι έχει εύκολα και γρήγορα καρπουζοχυμό!

Το καρπούζι ή «υδροπέπων» είναι ένα φρούτο το οποίο προέρχεται από τη νότια Αφρική. Σε αρκετά σημεία της Ελλάδας με το φλοιό του καρπουζιού παρασκευάζουν γλυκό του κουταλιού. Ένα καρπούζι περιέχει ζάχαρη σε ποσοστό γύρω στο 6% και νερό κατά 91% κατά βάρος. Όπως και πολλά άλλα φρούτα, περιέχει βιταμίνη C. Το καρπούζι βοηθά στον καρκίνο, το άσθμα, την πίεση και όχι μόνο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου