Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016



Αποκάλυψη «βόμβα» Ιερώνυμου για τζόγο εκατομμυρίων ευρώ στο προσφυγικό!
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αφήνει σαφείς αιχμές και σοβαρότατους υπαινιγμούς ότι στο θέμα των προσφύγων υπάρχει μεγάλο θέμα με μίζες στη διαχείριση των κονδυλίων. 
Μια από τις σοβαρότατες ειδήσεις που έβγαλε ο Αρχιεπίσκοπος κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ, πέρασε δυστυχώς στα... ψιλά. 
Το Newsbomb.gr απομόνωσε το συγκεκριμένο σημείο εις το οποίο ο κ. Ιερώνυμος αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από τις καλές διαθέσεις της κυβέρνησης, αλλά και των ΜΚΟ που εμπλέκονται στη διαχείριση του προσφυγικού, παίζεται πακτωλός χρημάτων. 
Όταν ο δημοσιογράφος ζητά από τον Αρχιεπίσκοπο να μιλήσει συγκεκριμένα, ο μακαριότατος αρνείται να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ξέρει πολλά, αλλά δεν θέλει να μιλήσει... 
Από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα μιλήσει όταν όπως λέει χαρακτηριστικά «περάσουν κάποια χρόνια...». Όταν δηλαδή εμπλακεί η Δικαιοσύνη και μάθουμε ποια είναι η αλήθεια για τη διαχείριση των κονδυλίων που αφορούν το προσφυγικό. 
Η δήλωση αυτή του κ. Ιερώνυμου έρχεται ως συνέχεια των καταγγελιών για κακοδιαχείριση που είχε κάνει προ καιρού ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Οδυσσέας Βουδούρης.
Ο λόγος του Αρχιεπισκόπου έχει μεγάλη βαρύτητα και η θεσμική του θέση ακόμα μεγαλύτερη. 
Ο κ. Ιερώνυμος έχει χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό που αργοπεθαίνει στη φτώχεια και στη δυστυχία να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το θέμα!!!
Το ίδιο χρέος έχει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. 
Ή να βγουν και να διαψεύσουν τον Αρχιεπίσκοπο ή αν ισχύουν αυτά που καταγγέλλει να πάρουν θέση εδώ και τώρα. 
Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει καθήκον και υποχρέωση να διερευνήσει άμεσα το θέμα και να δούμε που πάνε τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το υστέρημα του λαού. 
Υπάρχουν κάποιοι που λυμαίνονται τα χρήματα που προορίζονται για τους πρόσφυγες; 
Ποια είναι η εμπλοκή του  κράτους και της κυβέρνησης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Απαντήσεις εδώ και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου