Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Πώς να διαχειριστείτε τις αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψης



Είναι μια οριακή κατάσταση, η οποία απαιτεί ψύχραιμη αντιμετώπιση αν θέλετε στο τέλος να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δείτε τι πρέπει να κάνετε...


  • Σε καμία περίπτωση μην μπείτε στη λογική να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, μόνο και μόνο για να νιώσετε ότι βγάζετε από πάνω σας την ευθύνη της αποτυχίας ή απλά να ξεσπάσετε τη συσσωρευμένη απογοήτευση που νιώθετε. Το ζητούμενο δεν είναι η αυθαίρετη απόδοση ευθυνών, αλλά πώς θα φτάσετε επιτυχώς στον κοινό σας στόχο!


  • Είναι μια δύσκολη συγκυρία που απαιτεί να είσαστε μια γροθιά με το σύντροφό σας και ο ένας να δίνει κουράγιο στον άλλον, αφού η σωστή διαχείριση της ψυχολογίας του ζευγαριού θα παίξει ρόλο σε τυχόν θετική έκβαση μελλοντικής προσπάθειας. Και βέβαια να μη χάνετε την πίστη σας ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.


  • Αν τυχόν το έχετε για κάποιο λόγο παραλείψει, μιλήστε άμεσα με ειδικό για να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να εξαλειφθεί η πιθανότητα οι αποτυχημένες προσπάθειες να έχουν να κάνουν με παθολογικά αίτια.


  • Αναλογιστείτε μήπως διανύετε παρατεταμένη περίοδο άγχους, είτε για το συγκεκριμένο θέμα, είτε για άλλα. Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, είναι ανώφελο να συνεχίζετε τις προσπάθειες να συλλάβετε.


  • Καταπιαστείτε με δραστηριότητες που σας αποσυμπιέζουν και σας ψυχαγωγούν ή, ακόμα καλύτερα, αρχίστε τη γυμναστική.
Σημείωση Bloger: Μετά από όλα τα ωραία που αναφέρθηκαν παραπάνω, θεωρούμε χρέος μας σαν ορθόδοξο blog να τονίσουμε την ελπίδα στο Θεό για το συγκεκριμένο θέμα της απόκτησης παιδιού. Η παράδοση της εκκλησίας μας είναι γεμάτη από περιστατικά ατεκνίας όπου με θεϊκή βοήθεια ζευγάρια που άφησαν το θέμα αυτό στα χέρια του Θεού είδαν την ελπίδα τους να παίρνει κυριολεκτικά σάρκα και οστά με την απόκτηση παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου