Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πότε ένα παιδί πρέπει να βγάλει τις αμυγδαλές του;

Πότε ένα παιδί πρέπει να βγάλει τις αμυγδαλές του;   Όταν οι αμυγδαλές αρχίσουν κι ενοχλούν το λαιμουδάκι του παιδιού μας, οι περισσότεροι από εμάς ανησυχούμε πολύ.

Είναι λογικό αλλά δε θέλει άγχος γιατί για όλα τα πράγματα υπάρχουν λύσεις. Καταρχήν θα πρέπει να κάνουμε κατανοητό πότε ένα παιδί επιβάλλεται να βγάλει τις αμυγδαλές του. Υπάρχουν περιπτώσεις για παράδειγμα που δε χρειάζεται , για αυτό καλύτερα διαβάστε παρακάτω πότε είναι αναγκαία η χειρουργική μέθοδος.

• Όταν οι αμυγδαλές είναι πολύ μεγάλες. Σε μία τέτοια περίπτωση προκαλούν προβλήματα στην αναπνοή, στον ύπνο αλλά και στην καθημερινότητα του παιδιού.
• Αν υποφέρει συχνά από αμυγδαλίτιδες οι οποίες συνοδεύονται από πυρετό. Αν το παιδί τις παθαίνει συχνά, μην αμελήσετε να δείτε το γιατρό καθώς ο ίδιος αφού δει και το ιστορικό του θα σας προτείνει να τις αφαιρέσετε. Μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε ζωτικά όργανα του οργανισμού που δεν σας πάει ο νους.
• Αν υπάρχει υψηλή τιμή ASTO. Η εξέταση αίματος θα σας το δείξει και από κει πέρα ο γιατρός θα εντοπίσει αν υπάρχει για παράδειγμα στρεπτόκοκκος στον οργανισμό.
• Όταν το παιδί έχει έντονη δυσοσμία στο στόμα του μπορεί να προέρχεται από αυτές. Αυτό όμως θα σας το πει με βεβαιότητα ο γιατρός.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου