Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Έχεις χάσει το χαμόγελό σου; Δες 4 συνήθειες που ίσως πρέπει να αλλάξεις...

 Και αυτό θα επιστέψει γρήγορα στα χείλη σου...


Χωρίς να το σκέφτεσαι πολλές φορές καταπιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα με το ζόρι. Μα γιατί; Μόνο κακό «σου» κάνεις και φυσικά χάνεις το χαμόγελο και την αυθορμητικότητα σου. 
Βρήκαμε για σένα 4 από τα μεγαλύτερα λάθη που ίσως συνηθίζεις να κάνεις και πρέπει να τα αλλάξεις από σήμερα κιόλας.

1. Προσπαθείς να γίνεις κάποια που δεν είσαι: Μέγα λάθος. Πότε θα καταλάβεις πως ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και οι άλλοι πρέπει να μας αγαπούν για τα καλά και τα κακά μας; Όποια και αν είναι αυτά!

2. Μένεις κολλημένη στο παρελθόν: Σκέφτεσαι συνέχεια όσους και όσα σε πλήγωσαν. Κλείσε επιτέλους το κεφάλαιο αυτό και άνοιξε ένα νέο στη ζωή σου. Λάθη ήταν και πέρασαν!

3. Ξοδεύεις χρόνο με λάθος ανθρώπους: Πόσες φορές δεν έχεις μετανιώσει για το χρόνο που έδωσες σε κάποιους, οι οποίοι όχι μόνο δεν το εκτίμησαν αλλά αντιθέτως εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου. Να ξέρεις πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να περνάς χρόνο με όσους απομυζούν ευτυχία από πάνω σου.

4. Βάζεις τις δικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα: Μπορεί να θες να είσαι η καλύτερη μαμά, σύζυγος, σύντροφος ή φίλη του κόσμου αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Ναι, βοήθησε τους άλλους όσο περισσότερο μπορείς, αλλά πρώτα βοήθησε τον ίδιο σου τον εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου