Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

H κατακραυγή που δέχθηκε μία μητέρα επειδή θήλασε το μωρό της δημόσια!

H κατακραυγή που δέχθηκε μία μητέρα επειδή θήλασε το μωρό της δημόσια!    Απίστευτο κι όμως συνέβη. Μητέρα που θήλασε το νεογέννητο μωράκι της, δημόσια, δέχθηκε την κατακραυγή ενός άνδρα, ο οποίος την φωτογράφισε εκείνη την στιγμή και ανέβασε τη φωτογραφία στο facebook.


Η Έμιλυ Σλαφ, έμαθε από μία άλλη φίλη της, ότι κυκλοφορεί η φωτογραφία της στο διαδίκτυο, και μάλιστα με τον χαρακτηρισμό «αλήτισσα». Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, συνέβη και μάλιστα ο άγνωστος άνδρας αφού την πόσταρε, έγραψε την εξής λεζάντα: «Δεν χρειάζεται να βγάζει τη θηλή σου για να ταΐσεις το παιδί σου μέσα στη μέση της πόλης, αλήτισσα».



Η νεαρή μητέρα, η οποία σοκαρίστηκε μόλις το είδε, αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο event έτσι ώστε να δώσει με αυτόν τον τρόπο την απάντησή της, σε όσους έκαναν κοινοποίηση την συγκεκριμένη φωτογραφία.
Έφτιαξε λοιπόν μία σελίδα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσκαλώντας όλες τις μητέρες να συμμετέχουν σε αυτήν. Η ίδια μάλιστα έγραψε το εξής: «Για τον φωτογράφο, ο οποίος με φωτογράφισε ενώ τάιζα την κόρη μου, και μετά με αποκάλεσε αλήτισσα, έχω οργανώσει ένα event. Ελάτε να στηρίξετε τις μητέρες που θηλάζουν. Δεν είμαστε αλήτισσες κι ελάτε να τους δείξουμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα να ταΐζουμε το μωρό μας όπου θέλουμε. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και δεν χρειάζεται να θηλάζετε για να μας στηρίξετε. Ελάτε και καθίστε μαζί μας. Σας χρειαζόμαστε!»
Μέχρι τώρα περίπου 1000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο event, ενώ στην σελίδα στο facebook, πολλές μητέρες έχουν ποστάρει φωτογραφίες τους που θηλάζουν δημόσια τα μωρά τους!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου