Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Σοκ από το ντοκιμαντέρ Sodom: Όλη η αλήθεια για τους έμφυλους ρόλους και την προωθούμενη προπαγάνδα (βίντεο)

(Αξίζει να το δείτε ολόκληρο)



Η έρευνα του δημοσιογράφου Arkadiy Mamontov που περιγράφει την αλήθεια γύρω από τα θέματα της ταυτότητας φύλου και όχι μόνο – Δείτε το βίντεο με την εξάπλωση της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας
Σοκαριστικό ντοκιμαντέρ για την εξάπλωση της προπαγάνδας για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ομοφυλοφιλία.


Όπως θα διαβάσετε, αρκετά sites επέλεξαν να προβάλλουν ένα ρωσικό ντοκυμαντέρ για την εξάπλωση της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας, το «Sodom» του δημοσιογράφου Arkadiy Mamontov.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις γνώμες όλων των «πλευρών», προβάλλει αληθινές ιστορίες, έχει ρεπορτάζ δρόμου και παρουσιάζει στοιχεία και ντοκουμέντα από όλον τον κόσμο.

Όπως θα δείτε παρακάτω το βίντεο έχει μεταφραστεί με ελληνικούς υπότιτλους.


Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να θυμίσουμε οτι τα μέλη της ρωσικής Δούμας ενέκριναν δύο αμφιλεγόμενους νόμους, έναν ο οποίος ποινικοποιεί την «προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας» σε ανήλικους και έναν ο οποίος ποινικοποιεί τα «εγκλήματα που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών», παρότι οι διατάξεις που θεσπίζονται είχαν επικριθεί έντονα από μέρους οργανώσεων προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το πρώτο νομοθέτημα, σχετικά με την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας εγκρίθηκε από 436 βουλευτές, καμία κατά και μία μόνο αποχή, ενός βουλευτή που στήριξε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του νόμου.


Οι διατάξεις του καθιστούν κακούργημα που επισύρει ποινές έως και τριών ετών φυλάκισης κάθε πράξη «προπαγάνδας υπέρ μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».

Προβλέπονται ακόμη πρόστιμα 5.000 ρουβλίων για όσα φυσικά πρόσωπα προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και σημαντικά μεγαλύτερα για επιχειρήσεις και μέσα ενημέρωσης.

Ο άλλος νόμος εγκρίθηκε στην τρίτη και τελευταία ανάγνωση από 308 βουλευτές της Δούμας και μόλις δύο ψήφους κατά.

Ποινικοποιεί την προσβολή θρησκευτικών συναισθημάτων και προβλέπει ποινές φυλάκισης ως και τριών ετών και επιβολή προστίμων έως και 300.000 ρουβλιών ή την υποχρέωση συνεισφοράς 240 ωρών κοινωνικής εργασίας.

Όντως είναι δίκαιο να αισθάνεται κανείς η Ρωσία είναι ο τελευταίος προμαχώνας κατά αυτής της νεοταξικής λαίλαπας που έχει σαρώσει τόσες χώρες και τόσους λαούς.

Και δεν αναφερόμαστε στους ομοφυλόφιλους ως πρόσωπα, αλλά στην σκληρή αντι-ανθρώπινη ατζέντα που προωθείται «από πάνω» και που μέσω της «κοινωνικής μηχανικής» και της μαζικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου θέλει να αλλάξει την δομή της κοινωνίας και της ίδιας της οντολογίας της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου