Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Όταν έφερε στο κόσμο τα Δίδυμά της, ήταν Ολόιδια! 2 Εβδομάδες αργότερα όμως, συνέβη το Αδιανόητο!!!-ΦΩΤΟ



Τα δίδυμα Myla και Anaya τραβούν τα βλέμματα όταν είναι έξω με τους γονείς τους – και όχι μόνο για τα αξιολάτρευτα χαμόγελά τους.
Νωρίτερα φέτος, η Hannah Yarker γέννησε αυτά τα δύο όμορφα, υγιή δίδυμα κοpίτσια και όλα φαίνονταν απόλυτα φυσιολογικά. Η ίδια και ο σύζυγός της, Kyle Armstrong, είδαν αμέσως ότι ήταν πανομοιότυπα και ενθουσιάστηκαν με την τύχη τους. Αλλά δεν είχα ιδέα για το πραγματικό θαύμα.. Περίπου δύο εβδομάδες μετά την γέννησή τους, οι γονείς τους άρχισαν να παρατηρούν κάτι παράξενο: το χρώμα του δέρματος της Myla άλλαζε! 

Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες προκειμένου η αλλαγή στο χρώμα του δέρματος της Myla να γίνει αισθητή από τους γονείς της, αλλά σύντομα έγινε φανερό ότι κάτι ήταν διαφορετικό. Ενώ η Anaya είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα και γαλανά μάτια, η Myla ανέπτυξε σταδιακά πιο σκούρο δέρμα και όμορφα, σκούρα καστανά μάτια.

Αν και αυτό είναι ένα σχεδόν ανήκουστο φαινόμενο, οι επιστήμονες λένε ότι τα μικτά δίδυμα δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο, όταν η οικογένεια είναι πολυφυλετική. Στην περίπτωση αυτή, η μαμά Hannah είναι Καυκάσια και ο μπαμπάς Kyle είναι μικτής καταγωγής. Οι περήφανοι γονείς ισχυρίζονται ότι η Anaya πήρε τα χαρακτηριστικά της μαμάς, ενώ η Myla έχει κληρονομήσει το σκούρο δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια του μπαμπά. 


Τα δίδυμα, όπως η Myla και η Anaya, προέρχονται από ξεχωριστά ωάρια και αναπτύσσονται σε ξεχωριστούς σάκους μέσα στη μήτρα. Λόγω της πολυφυλετικής καταγωγής τους, τα δίδυμα έχουν αλληλόμορφα γονίδια και για σκούρο και για ανοιχτόχρωμο δέρμα στον γενετικό τους κώδικα. 

Οι γονείς, Hannah και Kyle, είναι εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουν από μια κόρη να τους μοιάζει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου