Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Διάσπαση Προσοχής: Μια Συνεχής Πρόκληση»

Διήμερο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό συνέδριο πάνω στη Διάγνωση και Διαχείριση της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ειδικών, διοργανώνεται το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, 2014, στο Αμφιθέατρο 9,84 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 


Διακεκριμένοι επιστήμονες από Η.Π.Α., Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα θα παρουσιάσουν θέματα και εργαστήρια που απευθύνονται σε γονείς, επιστήμονες ψυχικής υγείας, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς ειδικής και γενικής εκπαίδευσης και ενήλικες με ΔΕΠΥ. 
Μεταξύ των εισηγητών είναι ο Dr. Thomas E. Brown, κορυφαίος κλινικός ψυχολόγος, καθηγητής της ψυχιατρικής σχολής στο Yale University School of Medicine, ερευνητής και συγγραφέας σημαντικών βιβλίων για τη ΔΕΠΥ που επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα. 
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής Υπερκινητικότητας ADHD HELLAS υπό την αιγίδα της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ (Αιγινήτειο Νοσοκομείο), του Παγκόσμιου Οργανισμού Ψυχικής Yγείας, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων, και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. 

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το πρόγραμμα, τους συμμετέχοντες κ.ά.
Συνημμένο αρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου