Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Μαθήτρια ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη μία κουβέρτα και αυτό που ακολούθησε είναι μοναδικό

Μία μαθήτρια πρώτης δημοτικού ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει δώρο, μία κουβέρτα. Αυτό που ακολούθησε, είναι απίστευτα συγκινητικό



Η δασκάλα ενός δημοτικού σχολείου, στο Τέξας ζήτησε από τους μαθητές της να γράψουν στον Άγιο Βασίλη και να του ζητήσουν δώρο. Όλα τα παιδιά ζήτησαν παιχνίδι. Με εξαίρεση μία μαθήτρια, την Crystal Pacheco, η οποία στο γράμμα της ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη, αυτή τη χρονιά να της φέρει μία μπάλα, φαγητό και μία κουβέρτα.


Το γράμμα της «ράγισε» την καρδιά της δασκάλας της, Ruth Espiricueta, η οποία φρόντισε να το δημοσιοποιήσει στα social media. Και η ανταπόκριση του κόσμου, ήταν απίστευτη. Στο δημοτικό σχολείο τις τελευταίες μέρες, δε σταματούν να καταφθάνουν κούτες με κουβέρτες, φαγητά και παιχνίδια, ενώ δέχονται τηλεφωνήματα απ’ όλο τα πλάτη και μήκη του κόσμου. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, έχουν καταφθάσει στο σχολείο, περισσότερες από 700 κουβέρτες! Ο κάθε μαθητής πήρε από μία στο σπίτι του, ενώ όπως τόνισε ο διευθυντής, θα δοθούν κουβέρτες, φαγητό και παιχνίδια, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

«Όλο αυτό που συνέβη, απέδειξε πόση δύναμη μπορεί να έχει η φωνή ενός μικρού κοριτσιού»δήλωσε συγκινημένη η δασκάλα της. Το ίδιο συγκινημένη είναι και η μαμά της μικρής, η οποία είναι χωρισμένη και τη μεγαλώνει μόνη της, αντιμετωπίζοντας πολλές οικονομικές δυσκολίες.
Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα η μικρούλα, Crystal θα τα θυμάται για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου