Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Παιδικό σαμπουάν: Δείτε πώς αλλιώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

5730a995778710285619f13be857ee01_L

Το παιδικό σαμπουάν είναι ιδανικό για το μπάνιο του παιδιού σας, γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και λίγο διαφορετικά;
Δείτε παρακάτω 8 διαφορετικές χρήσεις του παιδικού σαμπουάν που μέχρι πριν σίγουρα δεν γνωρίζατε!


1. Σαπούνι χεριών
Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεμένουμε από υγρό σαπούνι χεριών. Η υποαλλεργική σύνθεση των παιδικών σαμπουάν τα κάνει ιδανικά για το πλύσιμο των χεριών. Τα χέρια σας θα είναι πιο ενυδατωμένα από ποτέ.


2. Πινέλα μακιγιάζ
Τόσο τα πινέλα όσο και τα σφουγγαράκια των καλλυντικών μας πρέπει να πλένονται ώστε να μειώνουμε τον κίνδυνο μικροβίων και βακτηρίων. Με παιδικό σαμπουάν και άφθονο νερό, τα πινέλα και τα σφουγγαράκια σας θα γίνουν σαν καινούρια.


3. Λίπη κουζίνας
Θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά μπορεί να καθαρίσει ο φούρνος σας και ο μπάγκος της κουζίνας. Βάλτε σε ένα βαμβακερό πανάκι λίγο σαμπουάν και τρίψτε τα λίπη και τις βρομιές από τον πάγκο της κουζίνας και τον φούρνο σας.


4. Σαμπουάν σκύλου
Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε τακτικά μπάνιο το κατοικίδιό μας και ότι όταν το πλένουμε πρέπει να χρησιμοποιούμε ειδικά σαμπουάν για ζώα. Ωστόσο το βρεφικό σαμπουάν είναι το μοναδικό που είναι κατάλληλο για το τρίχωμά τους καθώς όπως αναφέραμε και πιο πριν είναι υποαλλεργικό!


5. Μάλλινα ρούχα
Βάλατε κατά λάθος το αγαπημένο σας μάλλινο πουλόβερ στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία μαζί με άλλα ρούχα; Μην αγχώνεστε. Μπορείτε να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση με το παιδικό σαμπουάν. Λίγες σταγόνες σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό αρκούν για να πάρει το πουλόβερ τις αρχικές του διαστάσεις.


6. Φερμουάρ
Σκάλωσε το φερμουάρ σας ή κολλάει; Δύο σταγόνες παιδικό σαμπουάν είναι αρκετές για να το κάνουν σαν καινούριο.


7. Ντεμακιγιάζ
Αν ξεμείνατε από ντεμακιγιάζ προσώπου ή ματιών, μπορείτε σε ένα μπουκαλάκι με νερό να διαλύσετε 5-10 σταγόνες παιδικό σαμπουάν. Ανακατέψτε καλά και βάλτε σε ένα βαμβάκι τόση ποσότητα όση θα βάζατε και από ένα άλλο προϊόν ντεμακιγιάζ. Ακόμη και η αδιάβροχη μάσκαρα θα φύγει σε λίγα μόλις λεπτά.


8. Ξύρισμα ποδιών
Αντί να βάλετε αφρόλουτρο ή αφρό ξυρίσματος στα πόδια, βάλτε παιδικό σαμπουάν. Θα ανακαλύψετε πόσο μαλακά και ενυδατωμένα θα είναι τα πόδια σας μετά.

Πηγή: mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου