Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Συχνά μαγειρικά ατυχήματα και πώς να τα αντιμετωπίσετε

Συχνά μαγειρικά ατυχήματα και πώς να τα αντιμετωπίσετε
  
Πάμε να δούμε συχνά μαγειρικά ατυχήματα και τις λύσεις τους:
 1. 'Επεσε πολύ αλάτι στην κατσαρόλα και το κρέας έγινε... λύσσα; Η λύση έρχεται από την πατάτα. Ρίξτε μια μεγάλη ξεφλουδισμένη πατάτα, αφού την έχετε κόψει στα δύο μέσα στην κατσαρόλα και θα δείτε ότι μέσα σε λίγα λεπτά θα έχει ρουφήξει το extra αλάτι

2. Χύνεται διαρκώς το νερό απ'έξω όσο βράζετε μακαρόνια ή ρύζι; Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας λάδι και ανακατέψτε καλά. Μην ξεχάσετε να χαμηλώσετε ελάχιστα και τη φωτιά
3. Στέγνωσε παραπάνω από όσο θέλατε το κρέας στην κατσαρόλα; Η λύση έρχεται από το γάλα. Ρίχνετε λίγες κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ πάνω στο στεγνό κρέας και το αφήνετε να βράσει λίγο ακόμα. Θα βγει πιο ζουμερό από ποτέ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου