Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Τα λάθη του Ευαγγελάτου σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Μπήκε σε χωράφια που δεν είναι δικά του. 
"Τελικά του τα ψέλνουν" 

Σε ρόλο εισαγγελέα ο Νίκος Ευαγγελάτος, απειλεί από το MEGA τον ελεύθερο κόσμο…Νίκος Ευαγγελάτος: «Να ξαναδούμε το νόμο που ισχύει για τον Τύπο ...

Είπε:

«Αν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι δεν θα εμβολιαστεί γιατί είναι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, θα πρέπει να διωχθεί ποινικά. Όποιος ξεχνάει τι έχει γίνει με τα εμβόλια δεκαετίες τώρα και κάνει το μάγκα και τον έξυπνο, και κρατιέμαι για να μην πω άλλα μη τηλεοπτικά επίθετα, αν φτάσει και πει ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωναϊό, ΟΚ να κάτσει σπίτι του κι αυτός και όποιοι άλλοι έχει μαζί του, γιατί δεν θα τεθεί η κοινωνία στον κίνδυνο της ψευτομαγκιάς κάποιου. Αυτοί που θα πάρουν αυτή την απόφαση (να μην κάνουν το εμβόλιο, επειδή όπως του είπε και η φιλοξενούμενή του, δεν θα έχει ελεγχθεί το κατάλληλο διάστημα για τυχόν αρνητικές επιδράσεις), να αναλάβουν και το βάρος της ευθύνης. Να κάτσουνε σπίτι τους, να μην περιμένουνε ούτε τα 800 ευρώ, που εμείς ως κοινωνία τους δίνουμε, είναι η επιλογή τους κι ας βρουν τον τρόπο να την φέρουν εις πέρας. Δεν αφορά την κοινωνία που λέει «κάνω το εμβόλιο». Εμβόλιο σημαίνει έγκριση από γιατρούς, έγκριση από επιτροπές, η επιστήμη όλου του πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι πάνω στο εμβόλιο. Αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και τόσο έξυπνος να πει «εγώ τους αμφισβητώ» να υποκλιθούμε και να πάρει το δρόμο του, κι αυτός, κι εμείς».


Πρέπει όμως εν συντομία να τονίσουμε τα εξής σχετικά με το θέμα εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και των όσων είπε: 
  •  Όσα λέει, τα λέει εκ του ασφαλούς, διότι κανένας δεν μπορεί να του αντιμιλήσει ή να τον ευτελίσει για όσα λέει, αφού είναι κρυμμένος πίσω από το γυαλί της τηλεόρασης.
  • Δεν είναι εισαγγελέας ή δικαστής για να εκφέρει τέτοιες αποφάσεις.
  • Η δουλειά του είναι μόνο η αντικειμενική πληροφόρηση και όχι η διαμόρφωση της κοινής γνώμης και πολύ περισσότερο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.
  • Δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται τη θέση του και να εκφράζει τέτοιες απόψεις διότι «Οι απόψεις σου είναι μεν προσωπικές αλλά ταυτόχρονα μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να υιοθετηθούν ως «απόψεις αυθεντίας» από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων».
  • Ο κάθε ενήλικας είναι υπεύθυνος να δεχθεί ή να μην δεχθεί μια ιατρική βοήθεια.
  • Εάν κάποιος δεν εμβολιαστεί (κατά τις επιταγές του Ευαγγελάτου) τότε κινδυνεύει ο ίδιος, διότι αυτός θα αρρωστήσει και θα πεθάνει ως μη εμβολιασθείς.
  • Αντίθετα το κοινωνικό σύνολο, οι εμβολιασθέντες δεν κινδυνεύουν διότι θα είναι εμβολιασμένοι και δεν έχουν κίνδυνο να μολυνθούν από τον ιό.
  • Η έκφραση τέτοιων απόψεων συνιστά Bulling εναντίον εκείνων που έχουν αντίθετη άποψη.
  • Όσα δίκαια και να έχει για παλαιά και επιτυχημένα εμβόλια αυτό δεν αναιρεί υπάρχουσες παρενέργειες σε κάποιους συνανθρώπους που τα έκαναν.
  • Όσο και αν είναι γενική επιθυμία για παρασκευή ενός εμβολίου που θα προστατεύει από τον κορονοϊό, αυτό δεν αναιρεί το ότι η υπόθεση είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και είναι άγνωστα τα αποτελέσματα και οι μακροχρόνιες συνέπειες.
  • Τελειώνοντας θέλω να αναφέρω την άποψη του Κυτταρολόγου ιατρού Αλεξάνδρου Παναγιώτου ο οποίος είναι αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και κατακλείει το σχετικό άρθρο του με τα εξής:
  • Ο όρκος του Ιπποκράτη λοιπόν δηλώνει ευθαρσώς ότι κανείς γιατρός ή λειτουργός υγείας δεν έχει δικαίωμα να χορηγήσει δια της βίας οποιοδήποτε φάρμακο σε ασθενή ή υγιή εφόσον αυτός δεν θέλει να το πάρει και αρνείται κατηγορηματικά.
  • Ας το έχουν αυτό υπ' όψιν όσοι ονειρεύονται μαζικούς εμβολιασμούς υποχρεωτικούς διά νόμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου