Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Μία όμορφη έκπληξη: Δώρισαν αυτοκίνητο σε σερβιτόρα που περπατούσε ώρες για να πάει στη δουλειά



Αξέχαστη θα μείνει η φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών σε μια σερβιτόρα εστιατορίου στο Γκάλβεστον του Τέξας, καθώς ένα ζευγάρι αποφάσισε να της κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο, ώστε να σταματήσει να πηγαίνει στη δουλειά της με τα πόδια.

Μέχρι σήμερα, η Αντριάνα Έντουαρτς αναγκαζόταν να περπατά επί ώρες ολόκληρες από το σπίτι της μέχρι στη δουλειά της στο εστιατόριο Denny’s και αντίστροφα, διανύοντας μια συνολική απόσταση περίπου 22 χιλιομέτρων σε καθημερινή βάση.


Ένα ζευγάρι, όμως, το οποίο η ίδια σέρβιρε συχνά στο κατάστημα όπου εργάζεται, αποφάσισε να της αλλάξει τη ζωή.

Την Τρίτη, το ζευγάρι, το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, της δώρισε ένα αυτοκίνητο.

«Πρέπει να πληρώσω λογαριασμούς. Έχω ανάγκη από φαγητό», δήλωσε η Έντουαρτς στο τοπικό δίκτυο KTRK, το οποίο συνεργάζεται με το CNNi.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, η Έντουαρτς μπορεί πλέον να ξεκινήσει να υλοποιήσει τα όνειρά της και να ξεκινήσει να φοιτά στο κολλέγιο. Η ίδια, εδώ και καιρό, αποταμίευε χρήματα με σκοπό να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να απαλλάξει τον εαυτό της από το πολύωρο περπάτημα. 
 
Το χρονικό μιας όμορφης έκπληξης

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Έντουαρτς αποφάσισε να βάλει έξτρα παγωτό στη γυναίκα που είχε πάει με τον άνδρα της να φάνε στο εστιατόριο.

Το ζευγάρι, αφού τελείωσε το γεύμα του, έφυγε από το εστιατόριο και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα αυτοκίνητο, δίνοντας στην Έντουαρτς το κλειδί του. Μια καθημερινή περιπέτεια πέντε ωρών περπατήματος μετατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σε ένα άνετο ταξίδι διάρκειας μισής ώρας.


«Ξέσπασε σε κλάματα, γεγονός που με χαροποίησε επειδή συγκινήθηκε με αυτή την κίνηση», δήλωσε η γυναίκα που δώρισε το αυτοκίνητο στην Έντουαρτς.

Το μόνο πράγμα που το ζευγάρι ζήτησε από τη νεαρή σερβιτόρα είναι να συνεχίσει να προσπαθεί να ξεπληρώσει αυτή την καλή πράξη, κάνοντας καλό σε όσους έχουν ανάγκη. Και είναι αυτό ακριβώς που η Έντουαρτς σκοπεύει να κάνει.


«Ακόμα νομίζω ότι ονειρεύομαι. Κάθε δύο ώρες έρχομαι και κοιτάζω έξω από το παράθυρο, για να δω εάν υπάρχει ακόμη εκεί ένα αυτοκίνητο. Όταν βλέπω κάποιον που έχει ανάγκη, θα προσπαθώ σίγουρα να τον βοηθώ και να κάνω τα πάντα, ώστε να μπορώ να τον βοηθώ», δήλωσε η σερβιτόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου