Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Τα παράπονα που έχουν τα παιδιά από τους γονείς τους

Μπορεί οι γονείς να πασχίζουν για το καλύτερο για τα παιδιά τους, με γνώμονα πάντα την ειλικρινή αγάπη τους, όμως δεν είναι πλήρως ικανοποιημένα από εκείνους. Αν είχαν τη δυνατότητα λοιπόν, πιθανότατα θα εξέφραζαν δυσαρέσκεια για τα παρακάτω... 
Τα παιδιά νιώθουν άσχημα όταν οι γονείς... δεν τους κάνουν όλα τα χατίρια. Φυσικά δεν ξέρουν ότι αυτό γίνεται για δικό τους καλό!

Τα παιδιά νιώθουν άσχημα όταν οι γονείς... δεν έχουν ενιαία στάση σε ένα θέμα. Όταν δηλαδή άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος.

Τα παιδιά νιώθουν άσχημα όταν οι γονείς... είναι συνεχώς επικριτικοί μαζί τους και δεν τα επιβραβεύουν για την προσπάθειά τους στο οτιδήποτε.


Τα παιδιά νιώθουν άσχημα όταν οι γονείς... τα μαλώνουν και ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται μπροστά σε τρίτους. Σε αυτό το τελευταίο δεν έχουν άδικο, αφού όντως είναι λάθος.

Τα παιδιά νιώθουν άσχημα όταν οι γονείς... δεν τους παρέχουν απλόχερα την αγάπη τους, κάτι που τους προσφέρει ψυχική ηρεμία και ασφάλεια.

Τα παιδιά νιώθουν άσχημα όταν οι γονείς... είναι απρόθυμοι να ακούσουν τους προβληματισμούς τους και να τους δώσουν μια συμβουλή για τη διαχείριση τους.Πηγή: mother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου