Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Πόσα άλογα βλέπεις σε αυτή τη φωτογραφία;


Από τα πρώτα τεστ προσωπικότητας του 1920 έχουν αλλάξει πολλά. Πλέον υπάρχει τεράστια ποικιλία ωστόσο όλα έχουν ένα τεράστιο κοινό. Την παρατηρητικότητά σου.

Συνήθως σου δίνεται μια εικόνα και με βάση την ερώτηση πρέπει να απαντήσεις συγκεντρωμένα για αυτό που βλέπεις. Αυτό λοιπόν θα κάνεις και στο παρακάτω ερώτημα:



«Πόσα άλογα μπορείς να διακρίνεις στην εικόνα της αρχής;»


Πάρε το χρόνο σου, μέτρησέ τα –σαν να ήταν προβατάκια ένα πράγμα αλλά χωρίς να νταγκλάρεις- και βγάλε έναν αριθμό. Ύστερα τσέκαρε στο παρακάτω άλμπουμ με βάση την απάντησή σου, σε ποιο προσωπικό προφίλ ταιριάζεις.
Ώρα να δεις η απάντησή σου σε ποια προσωπικότητα ταιριάζει...









 
Για 11 άλογα και παραπάνω: Είσαι τελειομανής Ένα πολύ παρατηρητικό άτομο, το οποίο αντιλαμβάνεται λεπτομέρειες που οι άλλοι δε βλέπουν. Είσαι πολύ υπεύθυνος και δε σου ξεφεύγει τίποτα, γι' αυτό ίσως οι άνθρωποι θέλουν να δουλεύουν μαζί σου. Ξέρουν ότι δε θα τους απογοητεύσεις ποτέ.


















Για 5 - 10 άλογα: Υποψήφιος τελειομανής Παίρνεις χαλαρά τα πράγματα, αλλά και δίνεις σημασία μόνο σε αυτά που έχουν αξία. Οι αποφάσεις σου βασίζονται στη λογική και στο μέτρο.






Για 1 άλογο: Βλέπεις τη μεγάλη εικόνα Έχεις μια ευρεία οπτική και εστιάζεις στο σύνολο των πραγμάτων και όχι σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Παίρνεις άμεσα αποφάσεις και δε χρειάζεται να σκεφτείς ή να εμβαθύνεις πολύ για να κάνεις μια αξιολόγηση. Άνθρωπος των αντανακλαστικών που δεν θα διστάσεις να πάρεις μια απόφαση, ακόμα και αν είναι πολύ δύσκολη και κυρίως επικίνδυνη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου